PROFESIONALNA LED RASVJETA

VIJESTI

Led rasvjeta lux d.o.o. specijalizirana je za opremanje vanjskih i unutarnjih prostora posebnim rasvjetnim rješenjima prema potrebi klijenta. Najnovija LED tehnologija daje nam dovoljno samopouzdanja da se upustimo u rješavanje svakog zahtjeva naših klijenata na jedinstven način. Generalni uvoznik i distributer smo u više zemalja u okruženju.

UVC Led dezinfekcija učinkovita u borbi potiv COVID-19

Trenutno se samo LED-UVC lampom može sterilizirati u roku od 5-30 sekundi, što je sigurno za upotrebu i prenosivo, a samo LED-UVC s 240-280nm može učinkovito sterilizirati.

Obavijest o promjeni adrese sjedišta tvrtke

Obavijest o promjeni adrese sjedišta tvrtke LED RASVJETA LUX d.o.o. Mokrice 242 49243 Mokrice - Oroslavje

Uvođenje dnevne svjetlosti može potaknuti učenje za 20%

Školstvo se znatno razvilo tijekom godina. Crne klasične ploče zamijenjene su bijelim pločama, tableti i računala su uobičajeni kao nekad bilježnice i olovke, a planovi nastave više se ne usredotočuju na udžbenike, jer se predmeti pripremaju najnovijom tehnologijom. Ali dok je kurikulum i stil učenja napredovao, neki aspekti okruženja nisu se pomaknuli od kad su učitelji bili učenici.

LED RASVJETA U MUZEJU ILI UMJETNIČKOJ GALERIJI

Uloga muzeja razvija se - osim ispunjavanja njihove tradicionalne uloge prikupljanja, očuvanja i dijeljenja umjetničkih zbirki, one postaju destinacije usmjerene prema posjetiteljima i zajednici. Kako bi se zadržao korak s promjenama očekivanja posjetitelja, sustavi LED rasvjete pomoći će vam da stvorite nezaboravan doživljaj, razlikujući Vašu instituciju i privlačeći novu generaciju muzejskih posjetitelja. Rasvjeta ima vitalnu ulogu u vođenju posjetitelja kroz iskustvo muzeja ili galerije; od trenutka k

ČEMU SLUŽE SENZORI

Temelj svakog planiranja svjetla (svjetlotehnike) – svjetlo svijetli za ljude a ne za prostor. Kako se troškovi energije povećavaju, sposobnost da se zna kada je soba prazna odigrala je važnu ulogu u upravljanju troškovima rasvjete. Općenito, senzori pružaju način da se svjetlost koristi samo kada je prostor zauzet. U novije vrijeme, uvođenje "pametne tehnologije" ima senzore u središtu prikupljanja podataka, iako su podaci koje ti sustavi koriste znatno detaljniji nego jednostavno saznanje kada je soba

NAUČITE SVE O LED TRAKAMA

LED traka je fleksibilna traka s LED diodama koju možete staviti gotovo bilo gdje i dodati snažnu rasvjetu u svoj prostor u različitim bojama i jačini svjetla.

IP OZNAKA i IK OZNAKA - KAKO I ZAŠTO?

Često se kod kupovine električnih ili elektroničkih aparata susrećemo s pojmom IP zaštite. Naučite koja oznaka što znači i koja je IP zaštita potrebna za prostor u kojem ćemo koristiti ili postaviti proizvod, odnosno koja IK oznaka je za koju mehaničku zaštitu.

SPAJANJE I POSTAVLJANJE LED TRAKE - PRAVILA

Odlučili ste postaviti LED traku u Vaš poslovni prostor, ili u Vaše stambene prostorije. Nabavili ste traku, napajanje, aluminijske profile, pokrove, kontroler, pojačivač signala, konektore, ljepilo... NISTE? Imate samo jako veliku želju da vam traka lijepo svijetli i stvara ugodan ambijent, ili eventualno imate samo traku. U ovom članku upoznati ćemo Vas sa popisom potrebnog materijala i pokušati ćemo Vam približiti postupak postavljanja i spajanja LED traka. Stojimo i dalje kod mišljenja da takve pos

KAKO NAPRAVITI NOVO OD STAROG

Svi mi koji imamo starih stvari u kući i emotivno smo vezani za njih, znamo kako ih se teško riješiti. Uglavnom su to stvari naslijeđene od bake, dede, mame, tate, strine, tete... i teško ih se odričemo. Ili smo samo škrti... :) Udahnimo našim starinama novi život i podarimo im novu ulogu u našim životima i našim prostorima. Pokazati ćemo u nekoliko primjera kako od starog ili nekorisnog napraviti novo i korisno, kako svakodnevne i uobičajene stvari možemo pretvoriti u umjetnost.

MOŽETE I SAMI NAPRAVITI LED SVJETILJKU - NEKI PRIMJERI

Ako vam se ne sviđaju modeli svjetiljaka koje su u trgovinama uvijek možete iskombinirati nešto po svojoj volji...