PROFESIONALNA LED RASVJETA

SOLARNA RASVJETA

Solarna rasvjeta ima nekoliko prednosti :  neovisna je o komunalnoj mreži što rezultira smanjenim troškovima postavljanja  ovisna je o toplinskoj energiji koju daje sunce; skladišti je tijekom cijelog dana  zahtijeva manje održavanja od konvencionalne rasvjete  paneli su isključivo ovisni od sunca stoga eliminiraju doprinos utjecaja ugljika stoga je ekološka  Neki dijelovi solarnih uličnih rasvjetnih sustava mogu se lako ugraditi u udaljenim područjima te pružiti učinkovitije i praktičnije rješe

SOLARNI REFLEKTORI ZA OKUĆNICU I VRT - RASPRODANO!!!

Solarna vrtna svjetla pametne su male kreacije koje danju upijaju sunčevu energiju, pohranjuju je, a zatim je koriste noću za osvjetljavanje prednje vrtne staze ili prilaza. Solarna vrtna rasvjeta izvrstan je način za dodavanje svjetla u prostore u kojima su troškovi i mogućnost postavljanja uobičajene električne rasvjete preveliki.

SOLARNI REFLEKTORI ZA REKLAMNE PLAKATE - RASPRODANO!!

Solarni bilbord rasvjetni sustavi koriste solarnu LED rasvjetu na billboard-ima gdje izmjenična struja nije lako dostupna ili je preskupa za pristup. Reklamni panoi na solarni pogon u kombinaciji s energetski učinkovitim LED rasvjetnim tijelima visokih performansi pružaju izvrsno rješenje za reklamne tvrtke. Samostalni solarni rasvjetni sustav osvjetljavaju reklamne ploče različitih veličina, velike znakove i spomenike uz znatne uštede. Smanjite troškove rada, eliminirajte troškove održavanja.

SOLARNA LED ULIČNA RASVJETA- RASPRODANO!!

Cjelogodišnja solarna svjetiljka savršena je za osvjetljavanje ulica, posjeda, vrtova, ulaznih vrata, parkirališta i trgova. Savršeno djeluje kao sigurnosna rasvjeta, bez potrebe za dodatnim izvorom električne energije i potpuno je besplatna za upotrebu.

SOLARNA LED RASVJETA - najmoćniji Sunčev sustav rasvjete - za uličnu, vrtnu, park rasvjetu...

Najmoćniji Sunčev sustav rasvjete SVE U JEDNOM Visoka kvaliteta / napredna tehnologija / velika učinkovitost. Značajke svih komponenti u potpunosti je integriran u atraktivan i kompaktan dizajn. Najnovija generacija baterije za Led rasvjetu koja se koristi u solarnoj armaturi Potpuno automatski rad: aktivira se u sumrak i isključuje se u zoru, automatski se puni po danu. Punjenje baterija traje 5-6 sati.