PROFESIONALNA LED RASVJETA

Zvjezdano nebo - gotovi sistemi

Zvjezdano nebo - gotovi sistemi
Zvjezdano nebo - gotovi sistemi

CJENIK U PDF-u

Stvorit ćemo zvjezdano nebo za vas na svim stropnim površinama. U vašem domu ćete dobiti zvjezdana sazviježđa, učinak treperavih zvijezda ili pad kometa. To je vrlo moderna rasvjeta za domove, restorane, hotele i klubove. Mogućnosti korištenja fleksibilnih optičkih vlakana ograničene su samo maštom. Optička vlakna se također koriste za osvjetljavanje stepenica, kino osvjetljenje ili sale za vjenčanje. 

Zvjezdano nebo je skup optičkih vlakana koji sjaje pomoću svjetlosnog generatora (jednobojni, višebojni, s efektom treperenja ili pada kometa).

   

OPTIČKA VLAKNAOPTIČKA VLAKNAOPTIČKA VLAKNA

Optičko vlakno će u vašem stanu stvoriti nezemaljski dio vašeg zvjezdanog neba; može se koristiti gotovo bilo gdje u vašem domu ili stanu. Uvjet je samo pripremiti spušteni strop ili zid na koji će biti postavljene zvijezde.

Nudimo vam setove stvorene za bilo koju stropnu površinu. Dostavite nam površinu stropa, a ostatak ćemo mi učiniti za vas. Odabrati ćemo broj i promjer optičkih vlakana i odgovarajući svjetlosni generator koji daje optičkim vlaknima različite svjetlosne efekte. 

 zvjezdano nebo
 
 1. Što je zvjezdano nebo?

Zvjezdano nebo je proizvod koji oponaša zvijezde na stropu u kućama, apartmanima, hotelima, restoranima, SPA i mnogim drugim prostorijama. Vrlo popularan u dizajnu interijera. Skup zvjezdanog neba je hrpa optičkih vlakana koja blistaju s kraja (endlight) i pravilno odabranim svjetlosnim generatorom. Jedan kraj optičkih vlakana nalazi se u otvoru svjetlosnog generatora, dok se drugi kraj prolazi kroz izbušene rupe u stropu. Kada pokrenete izvor svjetla, krajevi optičkih vlakana svijetle, podsjećajući vas na stvarno noćno nebo.

2. Što je uključeno u zvjezdano nebo?

Zvjezdano nebo sastoji se od snopa optičkih vlakana + svjetlosnog generatora. Može se dodatno proširiti kristalima koji razlijevaju svjetlost.

3. Kako se montira zvjezdano nebo?

montiranje zvjezdanog neba

Zvjezdano nebo može se montirati u karton, drvo ili strop. Montažu može izvesti jedna osoba. Prije toga najbolje je nacrtati olovkom na stropu mjesta gdje želimo staviti zvijezde. Zatim izbušite rupe i povucite slobodne krajeve optičkih vlakana sa stropa. Vlakna na stropnoj strani treba nalijepiti ljepilom ili npr. silikonom. Sakupljamo sva optička vlakna u snop i stavljamo ih u svjetlosni generator.

4. Kako možete montirati zvjezdano nebo kada se završi strop?

U ovom slučaju, najbolje rješenje je izraditi gotovu kazetu od pleksiglas ploče s optičkim vlaknima i spojiti izvor svjetlosti. Ovaj element je napravljen u bilo kojoj veličini (uključeni su i nepravilni oblici) i boja. Konstrukcija kazete omogućuje da se ona lako može suspendirati, npr. s kukom. Ograničenja u ovom slučaju su dimenzije kazete s optičkim vlaknima.

gotove kazete zvjezdanog neba

5. Kako postići različite učinke svjetlosti zvijezda na stropu?

Postoji nekoliko načina. Najjednostavnije je kupiti snop optičkih vlakana s različitim promjerima. Sljedeća upotreba različitih svjetlosnih generatora: s treperavim zvijezdama, uz učinak galaksije ili jednobojnog generatora i RGB (s mnogo boja). Druga metoda je korištenje staklenih kristala. A najjeftiniji način je ispravno rezanje optičkih vlakana tijekom montaže. Dovoljno je rezati optička vlakna pod različitim kutovima, što također ostavlja dojam različitih veličina i sjajnih zvijezda.

6. Što vrijedi znati kada instalirate zvjezdano nebo?

svjetlovodna led rasvjeta

7. Koji biste svjetlosni generator trebali odabrati za zvjezdano nebo?

generator led svjetla

Generator svjetla ovisi o snopu optičkih vlakana koji želite, tj. o veličini snopa, promjerima optičkih vlakana i dužini. Generator bi trebao biti odabran prema učinku koji želite postići. Neki generatori se koriste za setove sa samo bijelom rasvjetom, a drugi s višebojnim osvjetljenjem. Postoje i generatori s efektom treperenja zvijezda ili galaksije, koji stvaraju animirane prijelaze svjetlosti. Najbolje nam je vjerovati. Recite nam kakav svjetlosni efekt želite na kojoj površini želite montirati zvjezdano nebo, a mi ćemo odabrati pravi LED generator.

8. Može li se zvjezdano nebo instalirati u sauni?

Da, ali saune zahtijevaju upotrebu drugih optičkih vlakana, kao što je PMMA u crnoj PVC oblozi ili staklenim vlaknima. Takva optička vlakna izdržavaju visoke temperature koje prevladavaju u saunama i ne ometa ih vlaga. Međutim, svjetlosni generator stavite dalje od saune na suho mjesto.

 

Inteligentna kontrola

Inteligentni upravljački sustav nije standard uz zvjezdano nebo - naručuje se dodatno

Razvili smo inovativni zonski inteligentni sustav upravljanja koji će vam pomoći da još ugodnije koristite sjaj zvijezda na stropu u vašem domu.

inteligentna kontrola

Sustav omogućuje upravljanje rasvjetom mnogih LED generatora i RGB LED trake samo s jednim daljinskim upravljačem. Moći ćete kontrolirati zvjezdano nebo u različitim sobama, velike površine zvjezdanog neba, sjaj svjetla na stropu, različite boje zvijezda odjednom ili svaku zonu pojedinačno.

inteligentne upravljačke funkcije

Inteligentne upravljačke funkcije:

 

 2 godine jamstva