PROFESIONALNA LED RASVJETA

LED podvodna rasvjeta / rasvjeta za fontane - ZA MORSKU (SLANU) VODU Inox 316L

LED podvodna rasvjeta / rasvjeta za fontane - ZA MORSKU (SLANU) VODU  Inox  316L
LED podvodna rasvjeta / rasvjeta za fontane - ZA MORSKU (SLANU) VODU  Inox  316L

U .PDF DOKUMENTU POGLEDAJTE MODELE, UVJETE I CIJENE PODVODNE RASVJETE ZA SLANU VODU, PROIZVEDENE OD INOXA 316L

Prije svega, osvjetljenje bazena omogućit će vam da u potpunosti iskoristite svoj bazen danju i noću. Mnogi ljudi uživaju u noćnom kupanju - predivno iskustvo, ali jednostavno nije isto bez ambijenta reflektirajuće svjetlosti koju pruža podvodna svjetlost. Osvjetljenje vašeg bazena također omogućava mir kada gledate malu djecu kada plivaju nakon mraka jer dodaje bolju vidljivost.

modeli led rasvjeta za morsku vodu

Kvaliteta rasvjetnih tijela jednako je važna. Uvijek biste trebali misliti na upotrebu kvalitetnog nehrđajućeg čelika 316L.

 bazeni osvjetljenje led

Rasvjeta u vodi je vrlo različita od rasvjete u drugim sredinama. "Svjetlost" svjetla nije jedina stvar koju treba uzeti u obzir prilikom izrade podvodne rasvjete.

Elementi koje treba razmotriti u dizajnu osvjetljenja bazena:

bazeni osvjetljenje led 1

Iznenađujuće, čak i kad je bistra, sama voda može apsorbirati svjetlost. Razmjer apsorpcije varira od boje do boje. Na primjer, plava svjetla mogu se pojaviti 5x svjetlija od crvenih svjetala. "Svjetlina" će se dramatično promijeniti između različitih boja i programiranih svjetlosnih emisija.

bazeni osvjetljenje led 2

Položaj rasvjetnih tijela
Jedno svjetlo. Za male bazene bez ikakvih prepreka, moguće je koristiti jedno svjetlo smješteno tako da osvjetljava duljinu bazena za ravnomjerno osvjetljenje.

Suprotne svjetlosti. Za duže bazene, višestruka svjetla mogu se koristiti na suprotnim krajevima bazena. To omogućuje ravnomjerno osvjetljenje i spriječava sjene stvorene preprekama u bazenu.

Osvjetljenje širine. Neki su bazeni duži od maksimalne udaljenosti koju svjetlost može putovati. U tom slučaju, svjetla moraju biti ravnomjerno razmaknuta duž zida okrenutog od kuće. Dobar pravilo je staviti svjetla jedan svaka 2,5m, i 1-1,5m od kraja bazena.

Zakrivljeni, nepravilni bazeni - Postavite svjetla nasuprot izbočine za sigurno osvjetljenje. Moguće je postaviti svjetlost iznad izbočina ili stuba stvarajući dodatnu sigurnost.

Stube za ulazak. Veći bazeni imaju stube na uskom rubu bazena, što onemogućuje postavljanje suprotnih svjetala na oba kraja. U tom slučaju treba postaviti svjetla na duljinu bazena koji je najbliži kući. To osigurava odgovarajuće osvjetljenje za bazen i stube s minimalnim sjenama.

Nepravilni i L-oblikni bazeni. Za neobične oblike bazena, svaki odjeljak treba tretirati kao zaseban bazen s vlastitim zahtjevima rasvjete.

Mali slobodni bazeni. Koristite iste principe kao i za druge bazene. Najbolja opcija za ravnomjerno osvjetljenje je osvjetljenje od suprotnih krajeva bazena.

Veliki slobodni bazeni. Kao i kod većih tradicionalnijih bazena, osvjetljenje od suprotnih krajeva možda neće biti moguće. Kada postavljate svjetla duž duljine zakrivljenog bazena, treba razmotriti oblik zida. Unutarnje (konkavne) krivulje usmjeravaju svjetlost prema sredini bazena, tako da se svjetla na tim zidovima mogu postaviti dalje od normale. Što je izraženiji radijus, to dalje može biti svjetlost. Svjetla se lako mogu postaviti na krivulju. 

Uspješni dizajn osvjetljenja bazena uključuje dobar sastav, sigurnost i energetsku učinkovitost.

 obala osvjetljenje led

CE, RoHS, SGS, ISO 9001:2008 certifikati, 3 godine garancija /  3u1 čipovi su Edison, 4u1 čipovi su CREE

CIJENE SU IZRAŽENE U KUNAMA,  BEZ PDV-a, FCO ZAGREB

MINIMALNE KOLIČINE ZA NARUDŽBU OVISE O MODELU 

ZA VIŠE PODATAKA I PONUDU KONTAKTIRAJTE NAS NA EMAIL ADRESU: info@ledrasvjeta.hr

ISPORUKA CCA 20 RADNIH DANA OD UPLATE

obala osvjetljenje led 1