PROFESIONALNA LED RASVJETA

VIJESTI

Led rasvjeta lux d.o.o. specijalizirana je za opremanje vanjskih i unutarnjih prostora posebnim rasvjetnim rješenjima prema potrebi klijenta. Najnovija LED tehnologija daje nam dovoljno samopouzdanja da se upustimo u rješavanje svakog zahtjeva naših klijenata na jedinstven način. Generalni uvoznik i distributer smo u više zemalja u okruženju.

Obavijest o promjeni adrese sjedišta tvrtke

Obavijest o promjeni adrese sjedišta tvrtke LED RASVJETA LUX d.o.o. Mokrice 242 49243 Mokrice - Oroslavje

Uvođenje dnevne svjetlosti može potaknuti učenje za 20%

Školstvo se znatno razvilo tijekom godina. Crne klasične ploče zamijenjene su bijelim pločama, tableti i računala su uobičajeni kao nekad bilježnice i olovke, a planovi nastave više se ne usredotočuju na udžbenike, jer se predmeti pripremaju najnovijom tehnologijom. Ali dok je kurikulum i stil učenja napredovao, neki aspekti okruženja nisu se pomaknuli od kad su učitelji bili učenici.

LED RASVJETA U MUZEJU ILI UMJETNIČKOJ GALERIJI

Uloga muzeja razvija se - osim ispunjavanja njihove tradicionalne uloge prikupljanja, očuvanja i dijeljenja umjetničkih zbirki, one postaju destinacije usmjerene prema posjetiteljima i zajednici. Kako bi se zadržao korak s promjenama očekivanja posjetitelja, sustavi LED rasvjete pomoći će vam da stvorite nezaboravan doživljaj, razlikujući Vašu instituciju i privlačeći novu generaciju muzejskih posjetitelja. Rasvjeta ima vitalnu ulogu u vođenju posjetitelja kroz iskustvo muzeja ili galerije; od trenutka k

ČEMU SLUŽE SENZORI

Temelj svakog planiranja svjetla (svjetlotehnike) – svjetlo svijetli za ljude a ne za prostor. Kako se troškovi energije povećavaju, sposobnost da se zna kada je soba prazna odigrala je važnu ulogu u upravljanju troškovima rasvjete. Općenito, senzori pružaju način da se svjetlost koristi samo kada je prostor zauzet. U novije vrijeme, uvođenje "pametne tehnologije" ima senzore u središtu prikupljanja podataka, iako su podaci koje ti sustavi koriste znatno detaljniji nego jednostavno saznanje kada je soba

NAUČITE SVE O LED TRAKAMA

LED traka je fleksibilna traka s LED diodama koju možete staviti gotovo bilo gdje i dodati snažnu rasvjetu u svoj prostor u različitim bojama i jačini svjetla.

IP OZNAKA i IK OZNAKA - KAKO I ZAŠTO?

Često se kod kupovine električnih ili elektroničkih aparata susrećemo s pojmom IP zaštite. Naučite koja oznaka što znači i koja je IP zaštita potrebna za prostor u kojem ćemo koristiti ili postaviti proizvod, odnosno koja IK oznaka je za koju mehaničku zaštitu.

SPAJANJE I POSTAVLJANJE LED TRAKE - PRAVILA

Odlučili ste postaviti LED traku u Vaš poslovni prostor, ili u Vaše stambene prostorije. Nabavili ste traku, napajanje, aluminijske profile, pokrove, kontroler, pojačivač signala, konektore, ljepilo... NISTE? Imate samo jako veliku želju da vam traka lijepo svijetli i stvara ugodan ambijent, ili eventualno imate samo traku. U ovom članku upoznati ćemo Vas sa popisom potrebnog materijala i pokušati ćemo Vam približiti postupak postavljanja i spajanja LED traka. Stojimo i dalje kod mišljenja da takve pos

KAKO NAPRAVITI NOVO OD STAROG

Svi mi koji imamo starih stvari u kući i emotivno smo vezani za njih, znamo kako ih se teško riješiti. Uglavnom su to stvari naslijeđene od bake, dede, mame, tate, strine, tete... i teško ih se odričemo. Ili smo samo škrti... :) Udahnimo našim starinama novi život i podarimo im novu ulogu u našim životima i našim prostorima. Pokazati ćemo u nekoliko primjera kako od starog ili nekorisnog napraviti novo i korisno, kako svakodnevne i uobičajene stvari možemo pretvoriti u umjetnost.

MOŽETE I SAMI NAPRAVITI LED SVJETILJKU - NEKI PRIMJERI

Ako vam se ne sviđaju modeli svjetiljaka koje su u trgovinama uvijek možete iskombinirati nešto po svojoj volji...

GLAVNI RAZLOZI ZA IMPLEMENTACIJU LED RASVJETE

Spremni ste za prebacivanje na LED rasvjetu, ali uprava vam stoji na putu? Obnova rasvjete može zahtijevati znatnu investiciju, osobito za velike zgrade ili objekte, i biti će potrebno uvjeriti upravu da se nastavi s napretkom. Istaknuli smo 4 glavnih potreba riješenih prebacivanjem na LED rasvjetu kako bismo vam pružili alate potrebne za uvjeravanje uprave da obnova rasvjete sa LED rasvjetom ima smisla za vašu zgradu.