PROFESIONALNA LED RASVJETA

APARTMANSKA RASVJETA

APARTMANSKA RASVJETA

Isplati se uložiti koju kunu više i zamijeniti postojeća rasvjetna tijela sa novom LED rasvjetom. Iako je apartman možda prepun dnevnog svjetla, strateški postavljena rasvjetna tijela pridonijeti će osjećaju ugode i vizualno povećati prostor. Najbolje je koristiti puno izvora svjetlosti strateški postavljenih po prostoru. Koristeći  LED rasvjetu uvelike povećavamo varijabilnost u uređenju interijera, jer raspon svjetiljaka, LED traka, pa i obične LED žarulje impresioniraju svojim različitim oblicima i bojama.

Kupaonica i kuhinja trebaju jače osvjetljenje, dok spavaće sobe  traže manje svjetla. Za dnevni boravak bilo bi idealno postaviti rasvjetu sa mogućnošću prigušenja, tako da prema potrebi možete pojačati ili smanjiti rasvjetu.

Za jeftiniju opciju, zamijenite samo žarulje. 

Žarulja klasičnog grla E27 sa ugrađenim senzorom pružiti će Vam uštedu na mjestima gdje nemate utjecaja na korištenje. Senzor se uključuje na daljinu do 6m i automatski uključuje rasvjetu koja gori dok ima pokreta u radijusu do 6m. u trenutku kada nema pokreta, svjetlo se automatski gasi. Cijeli proces se događa isključivo ako je mrak, odnosno ako je u prostoru manje od 10 luxa.

senzor e27 senzor pokretasenzor pokreta