PROFESIONALNA LED RASVJETA

SOLARNI REFLEKTORI ZA OKUĆNICU I VRT - RASPRODANO!!!

SOLARNI REFLEKTORI ZA OKUĆNICU I VRT - RASPRODANO!!!
SOLARNI REFLEKTORI ZA OKUĆNICU I VRT - RASPRODANO!!!

Solarna vrtna svjetla ne traže veliko održavanje i pomažu u uštedi energije a smanjuju vaš ugljični otisak. Većina modela svjetiljki koristi solarnu ćeliju koja proizvodi niski napon i različitu količinu struje, ovisno o veličini ćelije i količini svjetlosti koja osvjetljava površinu.

 

CJENIK U .pdf-u MOŽETE POGLEDATI NA VRHU ILI OVDJE 

Solarne ćelije ožičene su izravno na bateriju putem diode, što sprečava da struja baterije noću teče natrag kroz solarnu ćeliju. Danju se baterija puni, a noću solarne ćelije prestaju proizvoditi energiju, a fotootpornik uključuje LED svjetlo koje je vaše solarno vrtno svjetlo. Postavljanje je najvažnije. Za maksimalan dobitak, solarna ćelija trebala bi biti okrenuta prema jugu i smještena pod kutom tako da je okomita na sunce. Površina solarne ćelije ne smije biti zasjenjena lišćem ili strukturama ni u koje doba dana. Ako svjetlo ima automatski senzor za isključivanje, ne smije se postavljati u blizini bilo kojeg drugog izvora jakog svjetla, poput ulične svjetiljke, jer može uzrokovati prerano isključivanje svjetla. 

 solarni reflektori

 

Kada kupujete solarna svjetla, važno je prilagoditi svjetlo funkciji koju želite da obavlja. Postoje tri primarne kategorije solarnih svjetala za upotrebu u krajoliku: naglašena svjetla, svjetla za put te reflektori i radna svjetla.