PROFESIONALNA LED RASVJETA

Solarna led rasvjeta za okućnice, šetnice, parkove i za uličnu rasvjetu-AKCIJA

Solarna led rasvjeta za okućnice, šetnice, parkove i za uličnu rasvjetu-AKCIJA

Za više informacija pišite nam  kontakt  

ili POŠALJITE UPIT NA MAIL info@ledrasvjeta.hr

 Led-solarna-3-u-1-100W-CIJENA-LED-RASVJETA-LUX

Vanjska rasvjeta na električnoj mreži često je skupo i nespretno rješenje.  Potrebno kopanje i ožičenje možda će zahtijevati odstranjivanje postojećeg popločavanja parkirališta i pločnika, kao i  gotovo krajobrazno uređenje.  Budući da je ponekad potrebna vanjska rasvjeta na većoj udaljenosti od najbližeg električnog voda, troškovi proširenja ožičenja s najbližeg priključka na mrežu mogu biti vrlo visoki.

U takvim je slučajevima sunčeva rasvjeta uistinu sjajna. Budući da su pogonjeni suncem, samostalni komercijalni solarni sustavi za vanjsku rasvjetu eliminiraju ožičenje, rovove i ostale troškove instalacije.

Solarna rasvjeta može se ugraditi na parkirališta, ekološki osjetljiva područja i mjesta daleko od postojećih električnih priključaka ili mjesta gdje nema mrežne infrastrukture. Budući da se izbjegavaju troškovi kopanja i ožičenja, solarna rasvjeta često je najjeftiniji rješenje.

Led solarna rasvjeta za okućnice, šetnice, parkove i za uličnu rasvjetu

Vanjska rasvjeta - Integrirana solarna LED ulična svjetiljka 

1. 100W  solarna svjetiljka sa senzorom pokreta, daljinskim upravljačem i kontrolom osvjetljenja          

 Led solarna 3 u 1-100W

VPC cijena za 100W solarnu rasvjetu- kom/STARA CIJENA 1.360,00 kn  NOVA CIJENA 952,00 kn ---------------------- Dostupno odmah

 2. 150W  solarna svjetiljka sa senzorom pokreta, daljinskim upravljačem i kontrolom osvjetljenja    

Led solarna 3 u 1-150W

VPC cijena za 150W solarnu rasvjetu- kom/stara cijena 2.480,00 kn   NOVA CIJENA 1.736,00 kn ------------------- Dostupno odmah

Specifikacija solarne rasvjete