PROFESIONALNA LED RASVJETA

OSVJETLJENJE STUBA LED TRAKOM, SA SENZORIMA

OSVJETLJENJE STUBA LED TRAKOM, SA SENZORIMA

Izraditi ćemo set za osvjetljenje stuba po vašoj individualnoj narudžbi. Podesiti ćemo LED diode prema broju i duljini stuba i udaljenosti između njih. Odlučiti ćete o boji LED rasvjete koja će najbolje odgovarati bojama vaših stuba (topla bijela, hladno bijela).

ZA SVE UPITE MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS NA info@ledrasvjeta.hr SA SVIM PODACIMA: 

broj stuba, dimenzije stuba, boja svjetla, broj senzora, odabir vrste profila, slike stubišta...

Također, možete odabrati jedan od tri modela rasvjetnih tijela u srebrnoj ili boji drva:profili

  1. Nadgradni - standardni profili koji se mogu ugraditi čak i na već pripremljene stube;  
  2. Ugradni su profili koji vam omogućuju da ih sakrijete ispod stube. Najčešće se odabiru kada su stube u završnoj fazi. 
  3. Kutni profili koji se montiraju u kutu između stube i uspona.

osvjetljenje stuba

Dobiti ćete komplet LED rasvjete stuba: spojeni, kompletni (uključujući napajanje), spremni za montažu. No, ako želite još bolje iskoristiti mogućnosti rasvjete stubišta, tada se odlučite i za inteligentnu kontrolu - senzore pokreta koji će osvjetljenje uključiti čim napravite prvi korak i ugasiti ga nakon određenog vremena. Ako želite osigurati sigurnost na stubama i učinkovito osvijetliti stubište, upotrijebite čarobnjaka za osvjetljenje stubišta, koji pali stube jednu po jednu - senzor.

Zanimljiv i moderan dodatak rasvjetnim garniturama koji omogućuje inteligentno upravljanje je kontroler pokreta, koji će vam olakšati upotrebu rasvjete na stubama. Odaberite model za sebe.

 S-1 omogućava vam da uključite osvjetljenje na svim stubama nakon prvog koraka. S druge strane, S-2 uključuje osvjetljenje uzastopno na svakom koraku. Oboje vam omogućuju podešavanje svjetline i potpuno isključenje osvjetljenja.

Regulator prometa na stubama omogućit će vam da zaboravite na uključivanje i isključivanje svjetla, na primjer, tijekom noćnih trčanja u kuhinju ili kupaonicu. Poboljšanje sigurnosti na stubama posebno je važno ako u svojoj kući imate malu djecu. Senzori pokreta koriste se za inteligentno upravljanje osvjetljenjem stubišta. Djeluju tako što automatski upali svjetlo nakon prvog koraka (odozdo ili odozgora).

Nudimo vam jedan od 4 modela koje možete odabrati između: S-1, S-2 (2 senzora pokreta), S-3 (3 senzora pokreta) i S-4 (4 senzora pokreta). S-1 senzor aktivira LED osvjetljenje u svim fazama istovremeno za bilo koje podešeno vrijeme (5-120s). S druge strane, senzori pokreta S-2, S-3 i S-4 omogućavaju vam da uključite svjetlo na svakom koraku. Svi regulatori kretanja imaju mogućnost naprednog podešavanja jačine svjetlosti. LED rasvjeta se glatko uključuje i isključuje. 

 kontroler s-3detektori za ugradnju u električnu kutijukontroler s-4detektori za ugradnju u rešetku stuba

površinski detektor

Kada kupite profile + S-2, S-3 ili S-4 zajedno, dobit ćete komplet za samostalno sastavljanje. Profili neće biti povezani sa kontrolerom. Kada kupujete profile i kontoler, na trakama su izvodi dvožilnih kablova duljine 30 cm. Dvožilni i trožilni kabeli nisu uključeni - mogu se naručiti- duljina kablova je različita za svakog kupca (ovisno o vrsti stuba, broju stuba, udaljenosti od kontrolera itd.), stoga nije uključen u standardni set.


osvjetljenje stuba 2

Modeli:

Boje profila : srebrna / drvo / wenge

Spajanje - serijski ili paralelno  spajanje

Duljina profila 30cm / 45cm / 60cm / 90cm - ostale mjere na upit 

Materijal - aluminij

Pokrov - mliječni ili transparentni pokrov

Dimenzije profila:

Boje svjetla: toplo bijela / hladno bijela

Energy-saving LED 3528

12V DC - LED napajanje bira se prema odabranom setu

Sve stube mogu biti spojene na jedno napajanje

Potrošnja 4,8W/m