PROFESIONALNA LED RASVJETA

OSVJETLJENJE STUBA LED TRAKOM, SA SENZORIMA

OSVJETLJENJE STUBA LED TRAKOM, SA SENZORIMA

Izraditi ćemo set za osvjetljenje stuba po vašoj individualnoj narudžbi. Podesiti ćemo LED diode prema broju i duljini stuba i udaljenosti između njih. Odlučiti ćete o boji LED rasvjete koja će najbolje odgovarati bojama vaših stuba (topla bijela, hladno bijela).

ZA SVE UPITE MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS NA info@ledrasvjeta.hr SA SVIM PODACIMA: 

broj stuba, dimenzije stuba, boja svjetla, broj i vrsta senzora, odabir vrste profila, slike stubišta...

Također, možete odabrati jedan od tri modela rasvjetnih tijela u srebrnoj ili boji drva:profili

  1. Nadgradni - standardni profili koji se mogu ugraditi čak i na već pripremljene stube;  
  2. Ugradni su profili koji vam omogućuju da ih sakrijete ispod stube. Najčešće se odabiru kada su stube u završnoj fazi. 
  3. Kutni profili koji se montiraju u kutu između stube i uspona.

osvjetljenje stuba

Dobiti ćete komplet LED rasvjete stuba: spojeni, kompletni (uključujući napajanje), spremni za montažu. No, ako želite još bolje iskoristiti mogućnosti rasvjete stubišta, tada se odlučite i za inteligentnu kontrolu - kontroler senzora pokreta koji će osvjetljenje uključiti čim napravite prvi korak i ugasiti ga nakon određenog vremena. Ako želite osigurati sigurnost na stubama i učinkovito osvijetliti stubište, upotrijebite čarobnjaka za osvjetljenje stubišta, koji pali stube jednu po jednu – kontroler senzora.

Zanimljiv i moderan dodatak rasvjetnim garniturama koji omogućuje inteligentno upravljanje su kontroleri senzora, koji će vam olakšati upotrebu rasvjete na stubama. Svi kontroleri senzora imaju mogućnost naprednog podešavanja jačine svjetlosti. LED rasvjeta se glatko uključuje i isključuje.

Kontroleri senzora na stubama omogućit će vam da zaboravite na uključivanje i isključivanje svjetla, na primjer - tijekom noćnih trčanja u kuhinju ili kupaonicu. Poboljšanje sigurnosti na stubama posebno je važno ako u svojoj kući imate malu djecu. Kontroleri senzora pokreta koriste se za inteligentno upravljanje osvjetljenjem stubišta. Djeluju tako što automatski upali svjetlo nakon prvog koraka (odozdo ili odozgora).Odaberite model za sebe.  

 S-1 kontroler omogućava vam da uključite osvjetljenje na svim stubama nakon prvog koraka: Osvjetljenje se istovremeno uključuje na svim razinama.

Funkcije:

 

S-2 kontroler uključuje osvjetljenje uzastopno na svakom koraku; Osvjetljenje se uključuje kaskadno - korak po korak

Funkcije:

S-3 kontroler (3 senzora pokreta): Osvjetljenje se uključuje kaskadno - korak po korak. To je modifikacija S-2 kontrolera, ima 3 senzora pokreta zahvaljujući kojima osvjetljenje stepenica možemo podijeliti u dva dijela: gore i dolje. Koristit će se na stepenicama sa odmorištem) 

S-4 kontroler (4 senzora pokreta): Osvjetljenje se uključuje kaskadno - korak po korak. To je modifikacija S-2 kontrolera, ima 4 senzora pokreta zahvaljujući kojima osvjetljenje stepenica možemo podijeliti u dva dijela: gore i dolje. Donji dio su stepenice od prizemlja do polukata - maksimalan broj stepenica u ovom odjeljku je 11. Gornji dio su stepenice od polukata do sljedećeg kata - najviše 10 stepenica.).

DODATNA OPREMA

Digitalni timer omogućuje vam precizno podešavanje sati / dana u kojima će započeti osvjetljenje vaših stepenica. Zahvaljujući njemu, pozadinsko osvjetljenje stuba neće se uključiti tijekom dana. Također će dobro funkcionirati ako imate kućne ljubimce i ne želite slučajno upaliti svjetla dok vas nema.

Na njemu možete programirati do 10 funkcija. Montirat ćete ga na DIN šinu - na primjer, istu tračnicu na kojoj će se nalaziti S kontroler.

 

MODELI SENZORA POKRETA

 

 senzor ugrađen u zid, montiran u električnu kutiju.

 kontroler s-3detektori za ugradnju u električnu kutijukontroler s-4

detektori za ugradnju u rešetku stuba senzor montiran na/u ogradu / stup

površinski detektor nadgradni senzor,Kada kupite profile + S-2, S-3 ili S-4 zajedno, dobit ćete komplet za samostalno sastavljanje. Profili neće biti povezani sa kontrolerom. Na trakama su izvodi dvožilnih kablova duljine 30 cm. Dvožilni i trožilni kabeli nisu uključeni - mogu se naručiti- duljina kablova je različita za svakog kupca (ovisno o vrsti stuba, broju stuba, udaljenosti od kontrolera itd.), stoga nije uključen u standardni set.


osvjetljenje stuba 2

Modeli:

Boje profila : srebrna / drvo / wenge

Spajanje - serijski ili paralelno  spajanje

Duljina profila 30cm / 45cm / 60cm / 90cm - ostale mjere na upit 

Materijal - aluminij

Pokrov - mliječni ili transparentni pokrov

Dimenzije profila:

Boje svjetla: toplo bijela / hladno bijela

Energy-saving LED 3528

12V DC - LED napajanje bira se prema odabranom setu

Sve stube mogu biti spojene na jedno napajanje

Potrošnja 4,8W/m