PROFESIONALNA LED RASVJETA

LED MODULI

LED MODULI
LED MODULI

S visokim razvojem LED tehnologije, primjena LED modula postaje sve šira. LED modul za primjenu kod oglašavanja već je zamijenio visokonaponsku energiju i proizvode za rasvjetu kratkog životnog vijeka.

LED modul, kao LED izvor svjetlosti, uobičajeno se koristi za svjetleće znakove, display-e... Obično je  korišten kao pozadinsko osvjetljenje.

led moduli primjena

PREDNOSTI KORIŠTENJA LED MODULA

1) mala veličina, jednostavni izgled, bez suvišnih ograničenja. Zbog male veličine, nije potrebno brinuti o instalaciji i primjeni, može oživiti svaki lik ili sliku, instaliran na različitim mjestima na otvorenom ili u zatvorenom prostoru;

led moduli primjena

2) LED modul kao izvor svjetla ima jednostavnu zaštitu, vrijeme rada je vrlo dugo, ne oštećuje se lako, ako se i dogodi bilo kakav nedostatak,  zamjena je vrlo jednostavna, nema profesionalnog rada, postupak zaštite je također jednostavan;

led moduli primjena

3) LED modul za oglašavanje svjetli ravnomjerno, nakon postavljanja na slova kanala, sva slova izgledaju prekrasno, ne možete vidjeti točke svjetla ili nepravilnosti. Jednostavni dizajn privlači oglašivače, čini bolje učinke promidžbe.

led moduli primjena

4) Trošak LED modula nije vrlo visok, kao vrlo popularan LED proizvod cijena mu je niska i pristupačna svima. LED modul pokazjue svoju prednost, ne samo zbog niskih troškova održavanja, znatno nižih od ostalih svjetala za oglašavanje, već su i vrlo pristupačna većini korisnika.

5) LED injekcijski moduli za oglašavanje kao izvor rasvjete i hladni izvor svjetlosti, većinu energije transformira u svjetlo, a ne u toplinu, tako da će svjetost biti jača od obične svjetiljke. 

led moduli primjena

Prednost LED modula  uključuje široki kut odašiljanja, slabo rasipanje snage, izvrsno rasipanje topline, dobre vodootporne performanse, dugi vijek trajanja - vaš je najbolji izbor za znakove, rasvjetni okvir, logotip; kao unutarnji i vanjski izvor svjetla.