PROFESIONALNA LED RASVJETA

LED RASVJETA ZA BRODOVE I MARINE

LED je najpopularnija vrsta svjetla brodske podvodne rasvjete zbog svjetline, estetike i pouzdanosti koja je s njima povezana. Prije kupnje podvodne rasvjete, trebate odabrati izvor svjetla, gdje će se montirati, širinu i kut snopa. Različita svjetla u boji su vrlo popularna i možete dobiti bilo koju boju ako želite učiniti da se vaš brod istakne od ostalih. Budući da su to LED svjetla, troše vrlo malo energije, što znači da nećete morati instalirati dodatne baterije ako želite imati mnogo takvih svjetala.

LED ŽARULJE IP67 i IP68 ZA BRODSKU NAVIGACIJU

Klasičnim žaruljama žarna nit češće puca zbog vibracija, a na brodu ih svakako ima. Nadalje, žarna nit za svjetlo iskoristi približno samo pet posto utrošene energije, bolje žarulje nešto više, a sva ostala energija pretvara se u nepotrebnu toplinu. Nekada to može biti i opasno, jer prisloni li se uz žarulju neka tkanina ili papir, lako se zapali.

PODVODNA BRODSKA LED SVJETLA

Dodavanje podvodne led rasvjete kao modifikacije vašeg broda ili jahte odličan je način da si olakšate život i povećate vrijednost plovila. Podvodna led svjetla za brodove pružaju svjetlo za noćni ribolov, a neki ribolovci vjeruju da privlače ribe blizu broda. Glavni razlog zbog kojeg mnogi vlasnici brodova odabiru ovu vrstu modifikacije je jednostavno da njihov brod postane atraktivniji i moderniji. Izbor boje za podvodno svjetlo ovisi o Vama - više boja kao što su crvena, plava i zelena, ali najpopularni