PROFESIONALNA LED RASVJETA

AKCIJA MJESECA

Profesionalna led rasvjeta, ipak dostupna za sve koji žele kvalitetu. Svaki mjesec dio našeg asortimana biti će po promotivnoj cijeni, svi modeli na akciji dostupni su odmah: (3 do 5 radnih dana od narudžbe) Za našu led rasvjetu GARANTIRAMO TOČNU PONOVLJIVOST SERIJE - kod nas uvijek dobijate proizvod istih parametara (svijetlo / boja).

AKCIJA MJESECA - siječanj

Poštovani kupci, svakog mjeseca imati ćemo AKCIJU MJESECA. Prva akcija je za SIJEČANJ 2018 godine . U akciji mjeseca mijenjati ćemo modele i ona traje do isteka zaliha za taj proizvod. Sva naša rasvjeta je profesionalna, garancija je 2 godine. Na garanciju veću od dvije godine cijena se povećava za svaku godinu. Za povećanje garancije molimo upit na naš mail.

INDUSTRIJSKA - TVORNIČKA RASVJETA akcija mjeseca veljača

Većina ljudi obično pretpostavlja da su električni alati i strojevi u skladištu ili industriji oni koji troše najviše energije, ali su obično šokirani otkrićem da je rasvjeta obično krivac. Implemetiranjem energetski učinkovite rasvjete u vaša skladišta ili zgrade može uštedjeti ogromne količine novca uz minimalne investicije.